Carla Galli

Carla Galli

Kiadónknál eddig
megjelent művei:

Ki fizeti a révészt?
Carla Galli Kijevben született, és az ottani kínai iskolában érettségizett. Így már gyerekként magába szívhatta a Kelet szellemiségét, hiszen az iskolában mindenki kínaiul beszélt, írt, és pálcikával evett, ez alól ő sem volt kivétel. Osztálytársai soha nem tudták megjegyezni a nevét (Karlikova Galina), ezért Carlára rövidítették, így jött létre a Carla Galli-jelenség.
 1979-ben végzett az ELTE bölcsészkarán. Tíz év múlva megjelent első könyve Jósnő vagy boszorkány? címmel.
A 90-es években Carla társszerzőként működött közre a Nulladik Típusú Találkozások c. tévéműsorban. A népszerű műsorral párhuzamosan egyik alapító tagja volt a Magyar Para-Kutatási Tudományos Társaságnak. Szepes Mária és Popper Péter is tanították, segítették egyéni útján, amelyen mindig tud újat mutatni. Az Akar-e Fenom-Én lenni? c. könyvében körüljárta azt a belső energiát, amellyel mindenki rendelkezik, csak nem mindenki képes felszínre hozni azt. A könyvet a Mantra Szabadegyetem kötelező olvasmányai közé sorolták be.
 Ezután megjelent a Fiatalító Jóga is, dr. Weninger Antal szakmai tanácsadása mellett.
 Carla a 90-es évek végén utat tört az executive coachingnak és az NLP (Neurolingvisztikus Programozás) módszerének is. Jelenleg Változás Managementtel, családfaállítással és Self Brandinggel, személyiség-márka építéssel foglalkozik, mely mind cégek, mind magánemberek számára segítséget nyújt a problémák felderítésében és megoldásában....vissza az előző oldalra

Új hozzászólás

A kiemelt mezők kitöltése kötelező!